Szkolenie

21.03.2025 - 22.03.2025 (PIĄTEK - SOBOTA) Integrowana produkcja roślin - szkolenie podstawowe stacjonarne

Data szkolenia: 21.03.2025 - 22.03.2025

SZKOLENIE Z INTEGROWANEJ PRODUKCJI ROŚLIN (STACJONARNEDWUDNIOWE)

Dzień 1: 21.03.2025 - godzina rozpoczęcia 12.00

Dzień 2: 22.03.2025 - godzina rozpoczęcia - 9.00

MIEJSCE SZKOLENIA: Bystrzyca Nowa 116, 23-107 Strzyżewice (powiat lubelski) - sala konferencyjna, 1 piętro w budynku firmy Europrojekt, przed budynkiem dostępny parking

DZIEŃ PRZED SZKOLENIEM WYŚLEMY PRZYPOMNIENIE W FORMIE SMSZ LOKALIZACJĄ!

KOSZT SZKOLENIA: 450 zł brutto (z 23% VAT)

SPOSOBY PŁATNOŚCI: gotówka drugiego dnia szkolenia lub PAYU (przekierowanie po wypełnieniu formularza) lub przelew na konto

ZAPISY NA SZKOLENIE: Najlepiej wypełnić formularz na stronie. W razie problemów – prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 531 669305.Po zapisaniu się na szkolenie, zostanie wysłane automatyczne potwierdzenie na adres e-mail podany w formularzu zgłoszeniowym (prosimy o sprawdzenie folderu spam). Udział w szkoleniu zostanie potwierdzony zaświadczeniem wydanym w drugim dniu.

UWAGA! LICZBA MIEJSC JEST OGRANICZONA. Po osiągnięciu limitu miejsc, szkolenie zostanie usunięte ze strony internetowej.

Dodatkowe informacje: Udział w szkoleniu jest obowiązkowy dla osób chcących przystąpić do systemu integrowanej produkcji roślin. Zaświadczenie ze szkolenia jest wymagane przy zgłoszeniu do systemu IPR. Uczestnicy szkolenia uzyskują uprawnienia dostosowania środków ochrony roślin. Program szkolenia jest zgodny z programem dla szkoleń podstawowych w zakresie integrowanej produkcji roślin, zgodnie z rozporządzeniem w sprawie szkoleń w zakresie środków ochrony roślin.

szkolenieIPR

ZAPISZ SIĘ

Imię
Nazwisko
Adres i miejsce zamieszkania
PESEL
(wymagany do umieszczenia na zaświadczeniu ze szkolenia)
NIP
(należy podać jeżeli faktura/paragon ma zawierać NIP)
Telefon
E-mail
*zabezpieczenie antyspamowe, należy podać wynik dodawania aby przejść dalej.

akceptuję politykę prywatności (link)
i regulamin (link)

Cookies

Korzystając z tej witryny, automatycznie akceptujesz używanie przez nas plików cookie. Czytaj więcej.

AKCEPTUJĘ